Spring naar inhoud
  • weizigt

    Dordt aan Zet

Dordt aan Zet

Welkom op de site van Dordt aan Zet. Hier vind je informatie over participatie en over de mogelijkheden van web.
Contact? Mail naar wijken@dordrecht.nl.
Home Nieuws en publicaties Nieuwsarchief Pop-up wijkwinkel in Sterrenburg

Pop-up wijkwinkel in Sterrenburg

de eerste meubels staan in de pop-up wijkwinkel in sterrenburg


Wereldhave, eigenaar van Winkelcentrum Sterrenburg, bood aan om een half jaartje gebruik te maken van een leeggekomen winkel. Gemeente, politie en diverse instellingen en organisaties in de wijk gaan daar samen gebruik van maken. Deze pop-up winkel zal niet dagelijks geopend zijn, maar je treft er regelmatig wat anders.

De wijkagent eens rustig spreken? Even kennismaken met de medewerkers van het Sociaal Wijkteam? Informatie zoeken over alles wat er gebeurt in het Sterrenburgpark? Een extra activiteit van Resto van Harte? Een voorleesuurtje? Even kijken naar foto’s en schilderijen van Sterrenburgers? Er is van alles mogelijk in deze pop-up winkel. Nieuwsgierig? Kijk eens binnen bij je volgende bezoek aan het winkelcentrum.


Idee?

Organisaties en instellingen in Sterrenburg of werkzaam voor deze wijk zijn uitgenodigd om mee te doen. In de pop-up wijkwinkel is ruimte voor van alles. Ook een leuk idee of voorstel? Mail dan naar de wijkmanager voor Sterrenburg van de gemeente Dordrecht.

Waar?

Je vind de winkel midden in het grote winkelcentrum in Sterrenburg op de begane grond, naast Van Pelt delicatessen, op nummer 117.


voorlezen tijdens NL doet lunch van resto van harte


(voorlezen tijdens de lunch verzorgd door Resto VanHarte tijdens NL Doet)